Υλικά για 1 μερίδα:
- Μανιτάρια (150γρ)
- Μπρόκολο (150 γρ)
- Φιλέτο κοτόπουλο (120 γρ)
- Σκόρδο
- Φρέσκα κρεμμυδάκια
- Ελαιόλαδο (2 κουταλιές της σούπας)
- Αλάτι και πιεπέρι
Οδηγίες : έτοιμο σε 30 λεπτά
- Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και πλένουμε το μπρόκολο. Κόβουμε τα μανιτάρια σε φέτες και χωρίζουμε το μπρόκολο σε μπουκετάκια
- Καθαρίζουμε το σκόρδο και το μεταφέρουμε στο τηγάνι
- Βράζουμε ξεχωριστά το μπρόκολο για 10 λεπτά.
- Παράλληλα κόβουμε το κοτόπουλο σε μπουκιές. Και το τηγανίζουμε στο τηγάνι με 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- Εν τω μεταξύ κόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια σε ροδέλες. Το προσθέτουμε μαζί με τα μανιτάρια και το μπρόκολο στο τηγάνι.
- Αφαιρούμε από το τηγάνι όταν όλα τα υλικά έχουν ψηθεί σωστά
!!! Η διάρκεια ψησίματος μπορεί να είναι παραπάνω από 30 λεπτά. Αυτό εξαρτάται από τα σκεύη και από την ηλεκτρική κουζίνα που διαθέτει ο καθένας