Υλικά για 1 μερίδα:
- Γάλα αμυγδάλου (100 mL)
- Νιφάδες βρώμης (2 κουταλιές της σούπας)
- Στραγγιστό γιαούρτι (4 κουταλιές της σούπας)
- Πουρές μήλου ( 4 κουταλιές της σούπας)
- Κανέλα
Οδηγίες: Έτοιμο σε 185 λεπτά
- Ανακατεύουμε το γάλα αμυγδάλου, τις νιφάδες βρώμης και την κανέλα και αφήνουμε το μείγμα να τραβήξει τουλάχιστον 3 ώρες ή όλη την νύχτα στο ψυγείο
- Καλύπτουμε με το στραγγιστό γιαούρτι και τον πουρέ μήλου και αν θέλουμε πασπαλίζουμε με λίγη επιπλέον κανέλα.